NORODD TRIATLON

Norodd Triatlon er den nyeste og fjerde gruppen i IL Norodd, og drives ut fra eget budsjett. Vi etablerte oss i okt. 2015 og håper at vi kan gi et tilbud til de som har lyst til å prøve seg på triatlon og for de som allerede er aktive, men savner tilhørighet til en klubb.

 

Hovedsakelig er Triatlon gruppen basert på individuell trening men, vi tilbyr svømmetrening 1 gang i uken. Vi har mulighet for å få pro-timer fra svømmegruppen. Løpetrening kan foregå sammen med friidrettsgruppen om ønskelig. og vi kan delta trininger  sammen med sykkelgruppen. Vi vil også arrangere felles treningsøkter for oss i Triatlongruppen. Alt dette gjør at vi får tilbud om gode treningsmetoder fra alle tre øvelsene som triathlon består av, og det er dette som gjør at Norodd Triatlon er en klubb med høy kompetanse i støtteapparatet rundt seg.

 

Har du lyst til å være med, eller bare slå av en prat, så er det bare å ta kontakt med klubben eller Paul Hole. Vi skal være behjelpelig med å svare på spørsmål og veilede så godt som mulig.

 

STØTT OSS MED DIN GRASROTA ANDEL!

 

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 5 prosent av din spilleinnsats til den grasrotamottageren du velger - uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse, Vi oppfordrer deg til å støtte oss i IL NORODD

 

Bli Grasrotagiver i dag! Du kan bli grasrotagiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS "Grasrotaandelen 985199000" til 2020

SPONSORER