Treningstider:

 

Tirsdager kl.17.30-19 Felles for alle fra 7 år på Atlanten stadion fram til høstferien. Inne i idrettshallen etter høstferien og frem til påske. Treningsfri i høst- og vinterferie.

 

På tirsdagstreningene er alle innom alle hovedgruppene. Vi deler inn i 4 grupper etter alder og disse er innom 3 aktiviteter i løpet av treningen. En aktivitet tar for seg en kastøvelse, en annen hopp eller sprint og den siste utholdenhet og styrke. Vi starter alltid med en god oppvarming og avslutter med uttøying og stafett. Friidrett er allsidig trening som ivaretar både styrke, smidighet, hurtighet, balanse, konsentrasjon, reaksjon, spenst, koordinasjon og utholdenhet – et godt utgangspunkt for ulike idretter og en aktiv og sunn kropp!

 

Torsdager: kl.18-19.30 For alle fra det året de fyller 12 år på Atlanten stadion fram til høstferien. Inne etter høstferien, da er treningstiden til 19.30. Treningsfri i høst- og vinterferie.

 

Torsdagstreningene går enda mer i dybden når det gjelder teknikk og passer godt for de som vil ha mer trening og eller kanskje også stille i konkurranser.

 

Lørdager kl.13-14: løpstrening. Oppmøte utenfor Fosna treningsstudio. Fra 15 år. Kl.14-15: trening inne på Fosna treningsstudio. Fra 15 år.

 

Garderober

 

Vi kan benytte B1 innegarderobe til gutter og B2 til jenter. Ikke legg igjen verdisaker!