Fjerne tatovering

 

Tatoveringer kan være vakkert, kunstnerisk og moteriktig, men kunsten du liker i dag forandrer seg, og moter varer ikke evig. Tatoveringen du syntes var flott og passet din personlighet for år siden, passer kanskje ikke i dag.

Det finnes sikkert like mange grunner til å fjerne en tatovering som for å få en. Tidligere har det vært vanskelig å fjerne en permanent tatovering, da dette ble gjort på sykehus og medførte arr.

De første laserne var ofte ineffektive. De kunne kun fjerne svart farge, gidde stygge arr, var ofte veldig smertefull og krevde mange behandlinger før ønsket resultat.

Tatoveringsfjerning er viktig satsingsområde for Laserklinikken Luxane ønsker å være helt i forkant med tanke på ny teknologi (lasere) og behandlingsteknikker. Vi har derfor et mål om at vi skal alltid ha de beste lasere for tatoveringsfjerning og ha best kunnskap om nye metoder for fjerning.

 

Vi bruker alltid det siste og beste. Nå med Pico laser (Picosure)

Picosure er en  av de  beste og har siste teknologien på markedet for fjerning av tatoveringer. Picolaser blir nå ansett å være den nye gullstandarden for laseren fjerning av tatovering.

Dessverre er det sånn at ingen lasere kan fjerne alle typer tatoveringer i alle fargespekter enda, selv ikke Picosure. Heldigvis har vi flere lasere for å fjerne tatoveringen din.
Der Picosure  med sin pico sekunds teknologi kommer til kort, kan vår meget gode Q-Switched - Nd-Yag laser og den fraksjonerte Co2 til hjelp.
Ofte må vi kombinere flere lasere for å få en tatovering helt bort. Med vår Picosure laser og andre lasere kan vi trygt si vi har en av beste forutsetning for fjerning av tatoveringer i Norge i dag.

Hvordan fungerer tatoveringsfjerning med laser?

Du har sikkert selv opplevd at svarte farger absorberer sollys og utvikler seg til varme mer enn lyse farger. Tenk på en svart bil som har stått i sollys på sommeren, kontra en hvit bil. Den svarte bilen blir varmere fordi sollyset lettere blir absorbert i mørke farger.

Prinsippet  er at en energi-puls med en spesiell bølgelengde blir sendt mot tatoveringen som fører til at blekkperlen går i stykker. Da får kroppens eget immunforsvar mulighet til å fjerne den.

Hva er forskjellen på en Picosure laser og en Q-Switch Ne-Yag laser ?

Teoretisk er det ingen forskjell i måten de fungerer på. Begge knuser blekkperlene på samme måte.Vi prater om laser som sender energi i pulser mot blekket. Det er lengden på pulsene og energien som er forskjellen. Vi har alle hørt om 1 sekund, ,1 tusendel ,1 millonsdels sekund. Neste blir 1.nanosekund (ett milliarddels sekund) så kommer Picosekund  ( 1000 nanosekunder.) En Nano laser sender en energi som er helt enorm med iløpet av noen nanosekunder, en Picosure laser sender en enda større energi men da iløpet av noen picosekunder.

Hvordan foregår behandlingen?

Før vi begynner behandling av en ny kunde,  vil vi alltid ha en  konsultasjon der vi ser på tatoveringen og forklarer prosessen.

 

Behandleren vil føre laseren over det aktuelle området i en jevn bevegelse. Du vil høre lyden av laseren som blir skutt mot tatoveringsfargen og kjenne en svak smerte som de fleste beskriver med at gummistrikk blir strammet opp og sluppet mot huden din.
Dette er en smerte som de aller fleste takler veldig godt.
Det er selvfølgelig individuelt hvor lenge en behandling vil vare, men en liten tatovering behandles på ett par minutter.

Enkelte plasser er det smertefullt å bli laserbehandlet, vi har mange muligheter for smertelindring. Alt fra bedøvelsekrem, isposer, kaldluftmaskin og mulighet for lokalbedøvelse.Så smerteangst skal ikke være grunn til ikke oppsøke oss.

Hvor mange behandlinger vil jeg trenge?

Ett overslag på hvor mange behandlinger du vil trenge for å fjerne din tatovering, vil bli gitt under konsultasjonen, før vi setter i gang . Det er mange faktorer som spiller inn, men i mange tilfeller vil mye av fargen være borte etter 4-8 behandlinger .

 

Kontakt oss

Adresse

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Addresse: Wilh. Dallsvei 40

E-mail: post@fjerne-tatovering.no

Mobil: 404 63 894

Åpent: Vår klinikk tar imot kunder etter avtale. Vi har ikke generell åpningstid på dagtid.

Vi behandler kunder like mye på kveldstid som dagtid.

 

Våre klinikkhelger i Ålesund foregår på Løvenvold Helse og velvære. Løvenvold gt 11.