Informasjon om vaskulærbehandling laser -Luxane 532-

 

 

Nå har jeg anskaffet meg en ny laser som er spesiallaget for å behandle overfladiske blodkar ol. Jeg har hatt kontakt med produsenten hele tiden og fått den akkurat slik jeg vil ha den. Modell merket er da også: Luxane 532. Jeg har også skaffet meg alle tillatelser jeg trenger for injeksjon sklerosering av små blodkar.

Jeg har behandlet overfladiske blodkar før også men da med IPL. Laser er mye bedre og da med en helt ny laser.

 

Hva kan behandles

Alle typer sprengte blodkar . Dette kan arte seg som tydelige røde eller blålige årenettverk, røde prikker eller diffuse røde merker

 

Hvordan utføres behandlingen ?

All sminke og hudkrem må fjernes før behandlingen. Deretter legges et lag med IPL-gele over området.Ved IPL behandling vil et –intens pulserende lys-(IPL) ledes ned i huden slik at blodkarene varmes opp.Lyset fra applikatoren har en frekvens som gjør at de røde blodlegemene opptar lyset og gjør det om til varme ,slik at de tynne åreveggene ødelegges . Resultatet er at åreveggen klapper sammen og forsvinner gradvis. Etter behandlingen kjøles huden ned hvis kunden ønsker det. Og det påføres en krem med solfaktor.

 

Hvor lenge varer effekten av behandlingen?

Effekten er i utgangspunktet permanent. Dette fordi blodkar som er borte er borte for alltid. Man kan aldri garantere at kroppen ikke danner nye sprengte blodkar pga graviditet, forfrysninger, for mye soling eller arv. Antall behandlinger som trengs varierer men fra 2-4 er helt normalt.

 

Kan alle behandles?

Gravide skal ikke behandles. Heller ikke alvorlig diabetes, bruk av medisin som gir alvorlig lysømfintlighet eller a-vitaminsyre på behandlingsområdet kan behandles med IPL.

 

Hva bør du være oppmerksom på i forbindelse med behandlingen?

Blodfortynnende medisiner må unngås de siste dagene før behandling. Bruker du slike medisiner må du kontakte din fastlege og få tillatelse for slik behandling.(ha med attest)Det er derfor viktig at du ikke soler deg 4 uker etter hver behandlingen uten å bruke solkrem med høy solfaktor

Da vi alle er forskjellige, kan vi på lik linje med alle andre medisinske behandlinger

ikke garantere effekten for hver enkelt kunde. Vi har et godt samarbeid med de beste klinikkene i landet, og holder oss oppdatert på ny kunnskap og behandlingsformer.

Kontakt oss

Adresse

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

Addresse: Wilh. Dallsvei 40

E-mail: post@fjerne-tatovering.no

Mobil: 404 63 894

Åpent: Vår klinikk tar imot kunder etter avtale. Vi har ikke generell åpningstid på dagtid.

Vi behandler kunder like mye på kveldstid som dagtid.

 

Våre klinikkhelger i Ålesund foregår på Løvenvold Helse og velvære. Løvenvold gt 11.