VELKOMMEN TIL IL NORODD

12. nov. 1929  ble Il. Norodd stiftet. I Lagets lover §1 sto det at Norodd skulle fremme «sunn idrett og godt kameratskap»  Det var ikke enstemmig like populært med en ny klubb i Kristiansund. Det ble sagt at Norodd er et «ugress i idrettsmarken» men stifterne tenkte at intet er så vokse villig som ugress og Norodd var kommet for å bli. De første grenene var det særskilt ski og friidrett.

 

Dameidretten kom inn i laget 1931.

1958  ble Norodd Senior stiftet. 1967 ble sykkelgruppen stifte. 1970 ble svømmegruppen gjenopprettet. 1973 ble orienteringsgruppen stiftet ( fram til midten av 1990) 1997 ble det startet opp en løpegruppe for kvinne.

2015 ble triatlongruppen stiftet.

 

Sammen  med IL Braatt eier Norodd  Konsul Knudtzonsgt. 1. Dette består av møtelokale med kjøkken (som leies ut til interesserte ) egne klubblokaler, arkiv.  Huset inneholder 10 leiligheter og 2 forretningslokaler som alle er utleid.

Alt om Norodd er vel dokumentert   i  et  fantastisk arkiv  ( etter  Stein Ohr. ), som videre bestyres av Ola M. Hilstad. (  Vil dere lese om laget og dens historie ta kontakt med Ola. )

STØTT OSS MED DIN GRASROTA ANDEL!

 

Grasrotandelen gir deg som spiller hos Norsk Tipping mulighet til å bestemme hvem som skal motta noe av overskuddet til Norsk Tipping. Hver gang du spiller går inntil 5 prosent av din spilleinnsats til den grasrotamottageren du velger - uten at det går utover din innsats, premie eller vinnersjanse, Vi oppfordrer deg til å støtte oss i IL NORODD

 

Bli Grasrotagiver i dag! Du kan bli grasrotagiver i alle Norsk Tippings kanaler eller ved å sende SMS "Grasrotaandelen 985199000" til 2020

Hjem

Velkommen til IL Norodd